BAKAN ÖZER'DEN MALATYA'DAKİ ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ ZİYARET  
BAKAN ÖZER'DEN MALATYA'DAKİ ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ ZİYARET

BAKAN ÖZER'DEN MALATYA'DAKİ ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ ZİYARET

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, incelemelerde bulunduğu Malatya'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilerin yer aldığı kamp bölgesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.


Bakan Özer, öncelikle öğrencilerin eksiklerini, talep ve ihtiyaçlarını sorarak her şart altında onların yanlarında olacaklarını ifade etti. Yakılan ateş başında öğrencilerle sohbet eden Bakan Özer, YKS sınavının Malatya'da da yapılabileceğini anımsatarak, öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

 

"Malatya'da sınava hazırlanan öğrencilerimiz için kurduğumuz YKS kampındaki evlatlarımıza akşam saatlerinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdik. Gençlerle ateş başında toplandık. Her birinin hayallerinin gerçekleşmesi için olanca gücümüzle onlara destek olacağız." diyen Bakan Özer, "Okullarınız açılsa bile kurslarımız devam edecek. Eksiklerimiz olabilir, bunları bize bildirin anında tedbir alalım. Biz bölgedeki hayatı normalleştirmek istiyorsak önce eğitim ve merkezi sınavlarla ilgili süreçleri çok hızlı bir şekilde normalleştirmemiz lazım. Devlet tüm imkânlarıyla sahada." açıklamasında bulundu.

 

Ziyarette Malatya Valisi Hulusi Şahin, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Gelen, Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Murat Süt ve Malatya İl Millî Eğitim Müdürü Hatice Özdemir hazır bulundu.

Haberin Videosu:

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.