BAKAN ÖZER, MALATYA'DA KURULAN KONTEYNER SINIFLARI ZİYARET ETTİ  
BAKAN ÖZER, MALATYA'DA KURULAN KONTEYNER SINIFLARI ZİYARET ETTİ

BAKAN ÖZER, MALATYA'DA KURULAN KONTEYNER SINIFLARI ZİYARET ETTİ

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık tarafından İnönü Üniversitesi Teknopark bahçesinde kurulan ve konteynerlerden oluşan Teknokent Eğitim ve Öğretim Kampüsü ile Selçuklu Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Millî Eğitim Bakanlığınca, deprem felaketinden etkilenen Malatya'da kurulan konteyner sınıflarda eğitim öğretim sürdürülüyor.
 
Deprem bölgesinde eğitim öğretim süreçlerine ilişkin incelemelerde bulunan Bakan Özer, bu kapsamda Millî Eğitim Bakanlığı tarafından İnönü Üniversitesi Teknopark bahçesinde kurulan ve 24 konteynerden oluşan Teknokent Eğitim ve Öğretim Kampüsü'nü ziyaret etti.
 
Kampüste halk eğitimi kurs merkezi, bilim ve sanat merkezi (BİLSEM), özel eğitim, güzel sanatlar, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerine yönelik eğitim öğretim faaliyetleri yürütülüyor.
 
Konteyner sınıflarda 880 öğrencinin eğitim gördüğü kampüste il içi ve il dışından gelen öğretmenler görev yapıyor.
 
Millî Eğitim Bakanlığının "Her şart altında eğitime devam." yaklaşımı doğrultusunda Malatya'da, İnönü Üniversitesi Teknopark bahçesinde kurulan ve ilk etapta 24 konteynerden oluşan Teknokent Eğitim ve Öğretim Kampüsü'nde eğitim öğretim faaliyetleri haftanın 7 günü devam ediyor.
 
Daha sonra Selçuklu Konteyner Kent'teki eğitim merkezini ziyaret ederek öğrenci ve velilerle bir araya gelen Bakan Özer, "Çocuklarımızın eğitiminin kesintisiz sürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.